Επιπλα Κόριαν – Corian

Αρχικά θα εξηγήσουμε τι είναι το υλικό κόριαν γιατί είναι πολλοί αυτοί που δεν γνωρίζουν. Το Corian είναι το εμπορικό σήμα για ένα προηγμένο στερεό υλικό επιφάνειας που δημιουργήθηκε από τη DuPont. Χρησιμοποιείται κυρίως ως επιφάνεια πάγκου, αν και έχει και πολλές άλλες εφαρμογές. Η σύνθεσή του αποτελείται από φυσικά μεταλλεύματα ακρυλικού πολυμερές και ακρυλικές ρητίνες και είναι τέτοια η φύση του που είναι ανθεκτικό για μια ζωή.

Το Corian κατασκευάζεται σε τρία πάχη: 6 χιλιοστά, 12 χιλιοστά και 19 χιλιοστά και ο πελάτης μπορεί να επιλέξει την επιφάνεια corian που επιθυμεί μέσα από μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά – Πλεονεκτήματα Υλικού Κόριαν:

Μη πορώδη
Ανθεκτικό στους λεκέδες
Ομοιόμορφη εμφάνιση:
Κατά τη διαδικασία κατασκευής, οι αρμοί μπορούν να γίνουν αόρατοι αφού ακολουθηθεί μια συγκεκριμένη και κατάλληλη επεξεργασία.
Επιδιορθώσιμο και ανανεώσιμο:
Εαν δημιουργηθούν γρατσουνιές στην επιφάνεια του κόριαν τότε αυτές μπορούν να λειανθούν. Επίσης κομμάτια του υλικού κοριαν μπορούν να επισκευαστούν.
Θερμοδιαμορφωτικό:
Ευέλικτο όταν θερμαίνεται, το Corian μπορεί να διαμορφωθεί και να χυτευθεί σε απεριόριστες μορφές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εμπορικά και καλλιτεχνικά έργα μέσω μιας διαδικασίας που ονομάζεται θερμοδιαμόρφωση.
Αντοχή στη θερμότητα:
Το υλικό είναι ανθεκτικό στη θερμότητα μέχρι τους 100 ° C (212 ° F), αλλά μπορεί να καταστραφεί από την υπερβολική θερμότητα.

Επιπλα κοριαν - corian

Επιπλα – Εφαρμογές από Corian:

Πάγκοι κουζίνας από κοριαν
Νεροχύτες κουζίνας από κόριαν
Μπαράκι κουζίνας από κόριαν
Νεροχύτες μπάνιου από κόριαν

Πάγκοι εργαστηρίων χημείων
Ντουζιέρες από κοριαν
Μπανιέρες από κόριαν
Γραφεία ρεσεψιον από κόριαν

Πάγκοι μπαρ / καφετερίας από κόριαν
Περίπτερα εκθέσεων με κοριαν
Ειδικές κατασκευές με κόριαν
Γραφεία από corian

Επιπλα με Κοριαν – Corian: Δειγματα από τα έργα μας

Inline
Inline