Επιπλα Εργαστηρίου & Πάγκοι Εργαστηρίου

Εάν έχετε ένα εργαστήριο (χημείας, βιολογικό κλπ) και θέλετε να το ανακαινίσετε ή εάν είστε έτοιμοι να κάνετε έναρξη ενός τέτοιου εργαστηρίου και ψάχνετε για εξοπλισμό εργαστηρίων επικοινωνήστε μαζί μας. Αναλαμβάνουμε ολικό ή μερικό εργαστηριακό εξοπλισμό χημείου με εξειδίκευση στα έπιπλα χημείου και τους πάγκους χημείου τα οποία τα κατασκευάζουμε εμείς σύμφωνα με τις απαιτήσεις του χώρου σας και με την συνοδεία όλων των πιστοποιητικών που απαιτούνται.

Στην επιπλοποιία Τσενεκίδης έχουμε πολύχρονη εμπειρία στην κατασκευή επίπλων για χημεία και αναλαμβάνουμε την μελέτη, σχεδιασμό και υλοποίηση έργων για χημικά εργαστήρια. Έχουμε υλοποιήσει πολλά τέτοια έργα μετά από πολύχρονη συνεργασία με βιομηχανία στην Θεσσαλονίκη με εξειδίκευση σε αυτό το αντικείμενο. Έτσι είμαστε στην θέση να υλοποιήσουμε ότι έργο μας ανατεθεί (μεγάλό ή μικρό – σύνθετο ή απλό) με συνέπεια και άριστο αποτέλεσμα.

Επιπλα & πάγκοι εργαστηρίων

Επιπλα και Παγκοι Εργαστηρίων Χημείας - Βιολογικών Εργαστηρίων

Ενδεικτικά αναφέρονται έπιπλα για εργαστηριακό εξοπλισμό που κατασκευάζουμε και επιπλέον κατηγορίες εργαστηριακού εξοπλισμού που μπορούμε να προμηθεύσουμε.

Πάγκοι χημείων
Πάγκοι εργαστηρίων
Γραφεία χημικών εργαστηρίων
Ντουλάπια χημικών εργαστηρίων
Απαγωγούς Χημείων – Θαλάμους νηματικής ροής

Ντουλάπες ασφαλείας
Εργαστηριακές Βρύσες –Νεροχύτες
Ντουλάπες ασφαλείας για χημικό Εργαστήριο
Ντουλάπες αποθήκευσης Χημικών και εύλεκτων υλικών, μεταλλικών φιαλών οξυγόνου κλπ.

Επιπλα & Πάγκοι Εργαστηρίων: Δειγματα από τα εργαστηριακού εξοπλισμού που έχουμε υλοποιήσει