Ντουλάπες Κατασκευή & Εμπόριο

Στην ιστοσελίδα μας μπορείτε να δείτε τις ντουλάπες που εμπορευόμαστε καθώς και ντουλάπες που έχουμε κατασκευάσει κατα παραγγελία. Επιλέξτε στην συνέχεια την δραστηριότητα που σας ενδιαφέρει ή συνεχίστε να διαβάζετε το περιεχόμενο αυτής της σελίδας για να μάθετε περισσότερα και να δείτε δείγματα από τις ντουλάπες που εμπορευόμαστε και έχουμε κατασκευάσει.

Ντουλάπες Εμπόριο / eShop

Για τους πελάτες μας που θα ήθελαν να επιλέξουν μέσα από μια ποικιλία έτοιμων ντουλαπών και να βρουν πιο οικονομικές λύσεις καθώς και κάποιες ντουλάπες που είναι ετοιμοπαράδοτες προτείνουμε να επισκεφτούν την κατηγορία ‘ντουλάπες υπνοδωματίου‘ στο eshop μας. Εκεί θα βρείτε ντουλάπες μοντέρνες και κλασικές καθώς και ντουλάπες ρετρο και vintage. Στην συνέχεια θα δείτε κάποιες από τις ντουλάπες που εμπορευόμαστε. Αν σας ενδιαφέρει κάποια από αυτές τις ντουλάπες επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο παράδοσης, την συναρμολόγηση και τον τρόπο πληρωμής.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΜΠΟΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ

Κατασκευή Ντουλάπας

Στην επιπλοποιία Τσενεκίδης κατασκευάζουμε ντουλάπες κρεβατοκάμαρας, ντουλάπες εισόδου και σαλονιού κ.α. ‘Οτι τύπο ντουλάπας μας ζητηθεί που να είναι βασισμένη στο ξύλο καθώς και συνδιασμό ξύλου με γυαλί, καθρέπτη και μεταλλο. Εχουμε την δυνατότητα να κατασκευάσουμε τις ντουλάπες που επιθυμείτε ακριβώς για τις διαστάσεις του χώρου σας, να τις δώσουμε την λειτουργικότητα που επιθυμείτε καθώς και το στυλ που επιθυμείτε. Το μέλημά μας είναι η κατασκευή ποιοτικών επίπλων που θα προσαρμοστούν στις οικονομικές δυνατότητες των πελατών μας και θα αντέξουν στον χρόνο.  Δείτε στην συνέχεια ένα δείγμα από τις ντουλάπες που έχουμε κατασκευάσει καθώς και πληροφορίες για το τι πρέπει να προσέξετε ώστε να επιλέξετε μια ποιοτική ντουλάπα αν αυτό επιθυμείτε. Επιπλέον, αν έχετε βρει ήδη κάποιο σχέδιο ντουλάπας που σας αρέσει μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα ζήτησης προσφοράς στην ιστοσελίδα μας και να το επισυνάψετε δίνοντάς μας πληροφορίες για τις διαστάσεις του και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας δώσουμε προσφορά.

ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

Ντουλάπες Κρεβατοκάμαρας
Ντουλάπες Εισόδου
Ντουλάπες Σαλονιού
Ντουλάπες Βεστιάρια
Ντουλάπες Μπάνιου
Εντοιχιζόμενες Ντουλάπες κ.α.

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙ

Οδηγός Ποιοτικής Ντουλάπας

Τι καθορίζει την τιμή μιας ντουλάπας.

Οι ντουλάπες υπνοδωματίου είναι έπιπλα που κατασκευάζονται για να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις μας όσο αφορά στην αποθήκευση κυρίως ρούχων. Στο παρελθόν η ντουλάπες είχαν την μορφή μιας εσοχής ανάμεσα σε δυο τοίχους με ένα ξύλινο τελάρο με πόρτες. Σήμερα έχουν μεταμορφωθεί σε λειτουργικά έπιπλα μέσα σε στις κρεβατοκάμαρες, στα παιδικά δωμάτια ή ακόμα και στην είσοδο του σπιτιού.
Αυτή η μεταμόρφωση των ντουλαπών έχει κάνει την επιλογή του υποψήφιου αγοραστή ντουλάπας πιο δύσκολη και δικαιολογημένα. Πέρα από το αισθητικό κομμάτι όμως υπάρχει το κατασκευαστικό και λειτουργικό. Σε αυτό το άρθρο θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε ποιοι παράγοντες μεταβάλλουν την τιμή μια ντουλάπας και τι θα πρέπει να προσέξει ο καταναλωτής αν εκτός  από το θέμα της εμφάνισης θέλει να αγοράσει μια ντουλάπα που θα έχει καλή ποιότητα και θα αντέξει στο χρόνο και στις ενδεχόμενες μετακομίσεις που μπορεί να υποστεί.

Παράγοντες που επηρεάζουν την τιμή κατασκευής μιας ντουλάπας:

Τύπος Ξύλου
Τα τελευταία χρόνια μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που δραστηριοποιούνται κυρίως στο χώρο του επίπλου έχουν φέρει στην αγορά υλικά χαμηλότερης ποιότητας από αυτά που γνώριζαν οι καταναλωτές στο παρελθόν. Σαν αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος μπορεί ένας υποψήφιος αγοραστής ντουλάπας να βρει και να αγοράσει μια αισθητικά όμορφη και εκ πρώτης άποψης λειτουργική ντουλάπα αλλά σύντομα να αντιμετωπίσει παραβλήματα είτε με τους μηχανισμούς της είτε με την αντοχή της.
Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η πρώτη ύλη νεβοπάν που επενδύεται με χαρτί το οποίο έχει χρωματιστεί σε απομίμηση ξύλου. Είναι κάτι που μοιάζει με την γνωστή μελαμίνη παρόλα αυτά δεν έχει την αντοχή της και με ένα πρώτο χτύπημα οι πιθανότητες είναι ότι θα γδαρθεί η επιφάνειά του.

Πάχος Ξύλου
Πέρα από τον τύπο ξύλου, η ποιότητα και το κόστος μιας ντουλάπας επηρεάζεται και από το πάχος του ξύλου. Όσο πιο παχιά μια πλάκα ξύλου τόσο πιο ανθεκτική αλλά και ακριβή γίνεται μια ντουλάπα. Στις φθηνές ντουλάπες το πάχος της πλάκας μπορεί να είναι ακόμα και 16 ή 18mm γεγονός που την καθιστά πολύ ευάλωτη σε μετακομίσεις αλλά και σε στήριξη βάρους…. Μάθετε περισσότερα