Αλλαγή Χρώματος Επίπλων – Λουστράρισμα

Αλλαγή Χρώματος ΕπίπλωνΠολλές φορές μας ρωτούν αν μέσα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε είναι και η αλλαγή χρώματος επίπλων. Επειδή αυτή η ερώτηση άρχισε να επαναλαμβάνεται αποφασίσαμε να προσθέσουμε το βάψιμο των επίπλων στις υπηρεσίες μας. Αναλαμβάνουμε το βάψιμο επίπλων καθώς επίσης και το λουστράρισμά επίπλων στην Θεσσαλονίκη και την Ημαθία.

Η υπηρεσία αυτή είναι χρήσιμη κυρίως όταν υπάρχει κάποιο έπιπλο που λόγω παλαιότητας έχει χάσει το χρώμα του, ή έχει γρατσουνιστεί, ή δεν είναι πλέον της μόδας. Για να γίνει επιτυχημένη μια αλλαγή χρώματος στα έπιπλα χρειάζεται να ακολουθηθούν κάποια στάδια και τεχνικές που προϋποθέτουν και την χρήση κατάλληλων εργαλείων. Σε πολλές ιστοσελίδες με αντικείμενο το σπίτι υπάρχουν άρθρα dyi (do it yourself) που δίνουν συμβουλές για το πως θα πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα και πως θα αποφύγετε κάποια από τα συνηθισμένα λάθη που οδηγούν σε ένα αποτυχημένο αποτέλεσμα. Αλλά αυτά τα άρθρα κυρίως σχολιάζουν κάποιες τεχνικές ντεκουπάζ σε ξύλο και δεν συμπεριλαμβάνουν τα στάδια που απαιτούνται αν επιθυμείτε το δικό σας έπιπλο να ξανά λουστραριστεί.

Σε κάθε περίπτωση αν θέλετε να αναλάβουμε την αλλαγή χρώματος σε κάποιο από τα έπιπλά σας επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 180 0930 για περισσότερες πληροφορίες.