Διαχωριστικά WC

Κατασκευάζουμε διαχωριστικά wc με υλικά που εγγυώνται τις αυστηρές προδιαγραφές υγιεινής και design σε χώρους όπως δημόσιες τουαλέτες, αποδυτήρια κ.α. Τα διαχωριστικά wc μπορεί να ακολουθούν σχεδιασμό δικών μας συστημάτων και για εξειδικευμένες απαιτήσεις τον σχεδιασμό τεχνικών γραφείων και αρχιτεκτόνων που επιθυμούν ένα πιο μοναδικό αποτέλεσμα για τους πελάτες τους.
Τα διαχωριστικά wc που είναι κατάλληλα για εμπορικά κέντρα, βενζινάδικα / σταθμούς ανεφοδιασμού, νοσοκομεία, αεροδρόμια, γυμναστήρια, κολυμβητήρια, πλοία κ.α.
Συνοδευτικά με τα διαχωριστικά wc κατασκευάζουμε επίσης lockers αποδυτηρίων, πάγκους κόριαν, αποθηκευτικούς χώρους και οποιαδήποτε άλλο έπιπλα ή κουφώματα μας ζητηθούν που συνήθως είναι απαραίτητα για τέτοιους χώρους.
Το μέλημά μας είναι η κατασκευή ποιοτικών επίπλων που θα προσαρμοστούν στο budget των πελατών μας, τις απαιτήσεις του χώρου τους και τις προδιαγραφές των έργων τους και θα αντέξουν στο χρόνο.

Διαχωριστικά WC - Lockers Αποδυτηρίων

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΙΚΑ WC

Χωρίσματα wc

Χωρίσματα WC από υλικό HPL σε γκρί χρώμα.

Διαχωριστικά WC

Διαχωριστικά WC από υλικό HPL σε χρώμα απομίμησης τσιμέντου.

Τα συστήματά μας μπορούν να κατασκευαστούν σε οποιονδήποτε HPL χρωματισμό επιθυμείτε και με ότι διαστάσεις καμπίνας επιθυμείτε.