Κατασκευή Κουζίνας – Μοντέρνα & Κλασικά Επιπλα Κουζίνας

Αδιαμφισβήτητα η κουζίνα και τα έπιπλα κουζίνας αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο κάθε σπιτιού. Η κουζίνα είναι ένας χώρος έμπνευσης για όσες και όσους αγαπούν την μαγειρική. Επιπλέον είναι ένας χώρος που συνήθως εκτίθεται και στα μάτια των προσκεκλημένων μας. Οι ιταλικές κουζίνες αλλά και γενικότερα το ιταλικό design είναι υψηλής αισθητικής και για αυτό οι ιταλικές κουζίνες είναι φημισμένες. Παρόλα αυτά, εάν κανείς γνωρίζει τι επιθυμεί αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν μπορούμε να το κατασκευάσουμε με την ίδια αισθητική και ποιότητα. Μπορούμε επιπλέον να το τροποποιήσουμε στα μέτρα των δικών σας αναγκών και είμαστε εδώ για να σας εγγυηθούμε το άριστο αποτέλεσμα. Άλλωστε, τα επώνυμα έπιπλα κατασκευάζονται από επαγγελματίες επιπλοποιούς (στην καλύτερη περίπτωση) που γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του ξύλου και επιτυγχάνουν την ποιότητα με την χρήση καλών εργαλείων, υλικών και τεχνικών. Αν έχετε κάποιο έργο κατασκευής κουζίνας / ανακαίνισης κουζίνας, μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς περιγράφοντας μας το τι θέλετε και δείχνοντας μας μια εικόνα και εμείς θα σας δώσουμε μια προσφορά. Έχουμε κατασκευάσει πολλές κουζίνες με αυτό τον τρόπο και οι πελάτες μας έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι. Το πλεονέκτημά μας είναι ότι δεν υπάρχει περιορισμός στα σχέδια κουζίνας που μπορούμε να υλοποιήσουμε και η γκάμα των κουζινών που κατασκευάζουμε δεν έχει περιορισμούς (πχ. αν μια κουζίνα είναι σε στοκ, διαστάσεις, χρώματα κλπ). Εμεις μπορούμε να μελετήσουμε τον χώρο σας και το σχέδιο που επιθυμείτε και να σας συμβουλέψουμε έτσι ώστε να επιτευχθεί ένα άψογο αποτέλεσμα.

Επιπλέον, εαν δεν έχετε βρει την κουζίνα που σας αρέσει και θέλετε κάποια βοήθεια, συνεργαζόμαστε με διακοσμητές οι οποίοι αν επιθυμείτε μπορούν να σας βοηθήσουν τα επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στον δικό σας χώρο με το ύφος που επιθυμείτε.

Επιπλα Κουζίνας Μοντέρνα

ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ & ΕΠΙΣΚΕΥΑΖΟΥΜΕ

Τύποι Κουζίνας
Επιπλα κουζίνας μοντέρνα
Επιπλα κουζίνας κλασικά
Μικρές και έξυπνες Κουζίνες
Φθηνές κουζίνες

Ντουλάπια / Ράφια Κουζίνας
Ντουλάπια κουζίνας
Εξυπνα ντουλάπια κουζίνας
Ράφια κουζίνας
Τραπέζια κουζίνας
Ειδικές κατασκευές που αφορούν τον χώρο της κουζίνας

Πάγκοι Κουζίνας
Πάγκοι κουζίνας κόριαν (corian)
Πάγκοι κουζίνας πολυεστερικοί
Πάγκοι κουζίνας HPL
Πάγκοι κουζίνας βακελίτη
Πάγκοι κουζίνας από μασίφ ξύλο
Πάγκοι κουζίνας με επένδυση τσιμεντοκονίας

Επισκευές Επίπλων Κουζίνας
Επισκευή πάγκου κουζίνας
Επισκευή ντουλαπιών κουζίνας
Επισκευή συρταριών κουζίνας
Επισκευή νεροχύτη κουζίνας

Κατασκευή Επίπλων Κουζίνας: Δείγματα από τα έπιπλα κουζίνας που έχουμε κατασκευάσει

Τα παραπάνω έργα αφορούν ανακαινίσεις κουζίνας έχουν γίνει σε συνεργασία με την τεχνική εταιρεία: Ανακαίνιση Σπιτιού Σωτήρης Ευθυμίου. Ακολουθούν κάποια επιπλέον έργα κουζίνας που έχουμε κατασκευάσει.

Ακολουθούν ιδέες για έπιπλα κουζίνας που μας άρεσαν και σας προτείνουμε:

Ακολουθούν ιδέες για σχέδια μικρών κουζινών που μας άρεσαν και σας προτείνουμε:

Σας άρεσε κάποια από τις κουζίνες ζητήστε μας προσφορά. Εχετε βρει κάποια άλλη κουζίνα που σας αρέσει; Στείλτε μας φωτογραφία και ζητήστε προσφορα.

Εξυπνες ιδέες για ντουλάπια κουζίνας που μας άρεσαν και προτείνουμε.

Ιδέες για ράφια κουζίνας που μας άρεσαν και σας προτείνουμε.

Ιδέες για τραπέζια κουζίνας που μας άρεσαν και σας προτείνουμε.

Σας άρεσαν κάποια από τα έπιπλα κουζίνας που κατασκευάσαμε ή τις ιδέες για έπιπλα κουζίνας που σας προτείνουμε; Ζητήστε μας προσφορά. Εχετε βρει κάποιο άλλο έπιπλο κουζίνας που σας αρέσει; Στείλτε μας φωτογραφία και ζητήστε προσφορα.