Μοντάρισμα – Συναρμολόγηση Επίπλων

Μοντάρισμα - Συναρμολόγηση ΕπίπλωνΜερικές φορές είτε γιατί δεν υπάρχει η κατάλληλη γνώση, τα κατάλληλα εργαλεία αλλά είτε γιατί η συναρμολόγηση μερικών επίπλων δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, χρειάζεται η βοήθεια ενός ειδικού. Εαν π.χ. κάνετε μια μετακόμιση και χρειάζεται να αποσυναρμολογήσετε και να επανασυναρμολογήσετε κάποια έπιπλα όπως (ντουλάπες, σύνθετα σαλονιού, έπιπλα τηλεόρασης, συρταριέρες, μέχρι και έπιπλα κουζίνας) τότε σίγουρα χρειάζεστε βοήθεια. Εαν, επίσης έχετε αγοράσει κάποια έπιπλα (πχ. κουζίνα από το ikea, ντουλάπια κουζίνας από το πράκτικερ, ντουλάπα από το ικέα ή από κάποιο άλλο online κατάστημα) και χρειάζεστε βοήθεια για να τα μοντάρετε μπορούμε να σας βοηθήσουμε.

Πληροφορίες για τιμές Μονταρίσματος / Συναρμολόγησης Επίπλων:
Οι υπηρεσίες μονταρίσματος χρεώνονται με χρονοχρέωση. Θεωρούμε ότι αυτός είναι ο πιο δίκαιος τρόπος χρέωσης αυτής της υπηρεσίας και για εσας αλλά και για εμας.

Ελάχιστη χρέωση: 20 ευρώ
Περιλαμβάνει την κλήση να έρθουμε στον χώρο σας και την πρώτη ώρα υπηρεσιών.
Για κάθε επιπλέον ώρα χρέωση: 10 ευρώ/ώρα η οποία χρεώνεται ανα 15 λεπτά (15λεπτά = 2.50ευρω)

Παράδειγμα:
* Εαν έρθουμε στο χώρο σας για μοντάρισμα και ολοκληρώσουμε τις εργασίες μας σε 1.5 ώρα η χρέωση θα είναι: 25ευρώ.
* Εαν έρθουμε στον χώρο σας και ολοκληρώσουμε τις εργασίας μονταρίσματος σε 1 ώρα και ένα τέταρτο η χρέωση θα είναι 22.5ευρώ.
* Εαν έρθουμε στο χώρο σας και ολοκληρώσουμε τις εργασίας μονταρίσματος σε 1 ώρα και 5 λεπτα η χρέωση θα είναι επίσης 22.5ευρώ (γιατί η ελάχιστη χρονοχρέωση μετά την πρώτη ώρα είναι 15 λεπτα = 2.50ευρώ) .

Οι ίδιες τιμές ισχύουν και για μικρο επισκευές που μπορεί το συνεργείο μας να πραγματοποιήσει επιτόπου στον χώρο. Για επισκευές που χρειάζεται να μεταφερθούν τα έπιπλα στον χώρο μας ζητήστε μας προσφορά.

Οι παραπάνω τιμές ισχύουν για διευθύνσεις που βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 697 180 0930 ή μέσα από την φόρμα επικοινωνίας.